torsdag 8 juli 2010

2 ½ år

Idag är det exakt 2 ½ år sedan vår lille gos kom till världen. Tänk vad tiden går. Nu är han en liten grabb med en otrolig vilja. Hans största intresse är fortfarande bilar, fotboll och att få spela spel på datorn. Hans stora idol är storasyster men som även får ta del av hans hårda händer. Talet kommer mer och mer. På den fronten är de så lika som syskon så jag oroar mig inte.
Hans nya dagliga fras är;
Dumma Ann, Dumma Mamma eller Dumma Pappa.
Konstigt vad de lär sig saker för det är fakiskt inget som någon säger här hemma. Alva har aldrig sagt det heller.
Adam har även senaste veckan kissat på toan ett flertal gånger. Man märker att han börjar bli medveten om vart kisset kommer ifrån. Efter sommaren hoppas jag på att han är blöjfri på dagarna. Han har kommit in i en period där allt annat än mat är intressant. Man får tjata väldig mycket för att maten ska hamna i munnen. Däremot är det en liten liten godisgris vi har att göra med. Det bästa som finns är glass!!!!
Idag tog han även ett sort steg, nämligen badade i poolen. Direkt skrek han till Daniel; simma pappa simma. Märkligt hur det bara kan vända. Nu blir det inga lugna dagar i solstolen längre=)
Adam är en liten kille som gillar sin familj och släkt väldigt mycket märker man även fast han kan vara lite blyg till en början. Han verkar vara väldigt medveten att det kommer en liten bebis snart. Lyssnar, klappar och pratar med magen. En liten rolig grej när vi började prata om att mamma har en bebis i magen. Så pekade han även på de 2 kullarna ovanför magen och sa "bebbe". Tydligen så såg de större ut än själva magen=)

2 kommentarer:

  1. Vad händer egentligen?? Tänker på er hela tiden :)
    Massa kramar!

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Vi verkar ringa om varandra=)
    Allt är bara som vanligt. Du kan vara lugn.
    Kramar

    SvaraRadera