onsdag 14 juli 2010

40+6

Magen för 2 veckor sedan
Tjej eller kille??

Vår bebis ligger forfarande i magen. Tycker tydligen inte att det är varmt nog. Sitter i vardagsrummet och idag fläktar det faktiskt lite, wunderbaar!!!! Här är det bad som gäller hela dagarna. Adam har gått från den värsta badkrukan vi sett till ett vattendjur, som ska hoppa från stegen, slängas i vattnet, hoppa från axlar, you name it! Han kom väl på att det inte är så kul att sitta själv på gräsmattan och torka sig med handduk och hushållspapper så fort han fick en vattendroppe på sig, under tiden som syrran badade för fullt. Helt otroligt men Alva har lärt sig att simma, både bröstsim och ryggsim. Ingen simskola här inte. Kanske man kan ta åt sig lite av äran. Förklarat och visat hur man gör har räckt. Men sen är det ju inte något att lita på i vatten där man ej bottnar. Bjuder på lite härliga bilderAdam "Blixten Mcqueen"ElebringAdam säger att han är "bebbe".
Ja....vad säger man=)Vi har hunnit med att fira bästiskusinen som blev 6 år

4 kommentarer:

  1. Linus tycker inte om att bada...värsta badkrukan....fast igår så blev han modigare och modigare under dagen vi var och badade. Hoppas det händer ngt snart och lycka till!! Kramis Ullis.

    SvaraRadera
  2. Andreas tror kille och jag tjej :)

    Lycka verkligen till!!

    SvaraRadera
  3. Hej Ulrica!

    Det släpper nog snart med baderiet. Hela veckan vi var på Teneriffa i vintras satt Adam i en solstol=)

    Ja ni man undrar när det ska komma igång. Jag vill INTE bli igångsatt denna gång.

    SvaraRadera
  4. Så himla söta de är Alva och Adam, och Adam ser verkligen inte ut att vara nån badkruka längre:) Tänker ofta på dig i värmen och hoppas att bebisen kommer snart! Kramar

    SvaraRadera